Pescuit cu retinere pe Balta Vlahi

Pescuit cu retinere pe Balta Vlahi

  1. Pescuitul la Balta Vlahi se face numai pe pontoane amenajate pentru 2 persoane. Langa fiecare ponton la care s-a efectuat extindere s-a construit o platforma pe care s-a amenajat foisor din lemn si stuf pentru imbunatatirea confortului. Inainte de imbarcarea pentru plecarea pe ponton pescarul va consulta prezentul regulament si va achita taxa corespunzatoare numai in cazul in care este de acord cu acest regulament!
  2. Deoarece pescuitul se face numai de pe ponton, toate persoanele care merg pe ponton, platesc taxa stabilita, indiferent daca pescuieste sau nu, invocand statutul de persoana insotitoare.
   *
   In cazul doamnelor care insotesc pescarii si care nu pescuiesc, se va percepe o taxa de agreement in valoare de 25 de lei de persoana. In cazul in care insotitoarea/insotitorul va pescui atunci se va percepe o taxa egala cu a unui pescar cu drepturi depline
  3. Pe toata durata partidei de pescuit personalul baltii are dreptul să controleze si sa cantareasca pestele capturat de pescari iar la plecare se va face controlul bagajelor !!!
  4. Pescarul care va fi gasit ca nu respecta unul din punctele de mai jos, va fi scos imediat de pe balta, dupa ce i se va elibera in apa si pestele prins pina in acel moment.
  5. Taxa este de 75 Ron /12h zi de persoana
  6. Taxa este de 75 Ron/12h noapte de persoana
  7. Pescuitul de zi se face in intervalul orar 06:00 – 18:00
  8. Pescuitul de noapte se face in intervalul 18:00 – 06:00
  9. Pentru fiecare taxa de 75 Ron se retine un crap sau cteno intre 2-4kg si 10 kg de caras, rosioara, biban, platica si somn.
  10. Crapul romanesc si cteno pana in 2 kg si peste 4 kg se ELIBEREAZA IMEDIAT.
  11. Se elibereaza imediat linul indiferent de greutate.
  12. Se poate planta cu Navomodelul contra sumei de 20 Ron sau se poate inchiria barca contra sumei de 50 Ron (numai pentru plantat). Interzis plecatul cu barca de la ponton pentru alte scopuri.
  13. Pescarii nu au voie sa dea peste altor pescari de pe alt ponton.
  14. Pe aceasta balta sunt interzise manelele, injuriile, chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe balta.
  15. Pentru pastrarea curateniei pe balta este interzisa aruncarea gunoiului(pet-uri, doze, pungi de plastic, sticle, etc.) pe apa sau in stuf. Acestea vor fi colectate in pungi si aduse la mal.
  16. La plecarea de pe ponton personalul baltii va verifica starea pontonului si a foisorului.Daca se vor constata deteriorari ale acestora, pescarii vor suporta contravaloarea deteriorarilor.
  17. Deoarece pescuitul la Balta Vlahi se face numai de pe ponton atat ziua cat si noaptea, fiecare pescar care accepta si ia la cunostiinta Regulamentul Baltii Vlahi, atunci isi asuma riscurile care decurg din acest mod de pescuit precum si riscurile din utilizarea barcii.

***

Rezervarile se fac la numarul de tel. 0758 888 834. Daca persoanele care au rezervat un loc de pescuit nu mai pot ajunge, acestia sunt rugati sa anunte administratia lacului cu minimum 24 de ore inainte. In cazul in care persoanele care au facut o rezervare si care intarzie mai mult de 3 ore de la ora intrarii pe balta atunci rezervarea se va anula.

Pentru sugestii si eventuale nemultumiri sunati la nr. tel. 0744 633 365

Multumim si fir intins!